Development of a fast extraction method and optimization of liquid chromatography–mass spectrometry for the analysis of phenolic compounds in lentil seed coats
Development of a fast extraction method and optimization of liquid chromatography–mass spectrometry for the analysis of phenolic compounds in lentil seed coats
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.jchromb.2014.08.007 |
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Affiliation |
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Format | Texte, Article |
Sujet | acetone; chromatography; extraction; flavonoids; high performance liquid chromatography; mass spectrometry; phenols; solvents; chromatographic conditions; condition optimizations; core-shell columns; lens culinaris; liquid chromatography; mass spectrometries; liquid chromatography-mass spectrometry; organic compositions; polyphenols; drug isolation; drug screening; flow rate; genotype; lentil; plant breeding; seed husk; ultraviolet radiation |
Résumé | |
Date de publication | 2014-08-12 |
Dans | |
Langue | anglais |
Publications évaluées par des pairs | Oui |
Numéro du CNRC | NRC-ACRD-56082 |
Numéro NPARC | 21273872 |
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Identificateur de l’enregistrement | 0b319d3c-ec03-47dc-b84d-0662d6b9db5b |
Enregistrement créé | 2015-01-30 |
Enregistrement modifié | 2020-04-22 |
- Date de modification :