Development of a fast extraction method and optimization of liquid chromatography–mass spectrometry for the analysis of phenolic compounds in lentil seed coats

Par Conseil national de recherches du Canada

DOITrouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.jchromb.2014.08.007
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Affiliation
  1. Conseil national de recherches du Canada. Développement des cultures et des ressources aquatiques
FormatTexte, Article
Sujetacetone; chromatography; extraction; flavonoids; high performance liquid chromatography; mass spectrometry; phenols; solvents; chromatographic conditions; condition optimizations; core-shell columns; lens culinaris; liquid chromatography; mass spectrometries; liquid chromatography-mass spectrometry; organic compositions; polyphenols; drug isolation; drug screening; flow rate; genotype; lentil; plant breeding; seed husk; ultraviolet radiation
Résumé
Date de publication
Dans
Langueanglais
Publications évaluées par des pairsOui
Numéro du CNRCNRC-ACRD-56082
Numéro NPARC21273872
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Identificateur de l’enregistrement0b319d3c-ec03-47dc-b84d-0662d6b9db5b
Enregistrement créé2015-01-30
Enregistrement modifié2020-04-22
Date de modification :