Apparent digestibility of lipid and fatty acids in fish oil, poultry fat and vegetable oil diets by Atlantic halibut, Hippoglossus hippoglossus L.
Apparent digestibility of lipid and fatty acids in fish oil, poultry fat and vegetable oil diets by Atlantic halibut, Hippoglossus hippoglossus L.
DOI | Trouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2009.05.016 |
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Affiliation |
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Format | Texte, Article |
Sujet | lipids; lipid; fatty acids; fatty acid; Atlantic halibut; apparent digestibility; cholestane; Hippoglossus hippoglossus L. |
Résumé | |
Date de publication | 2009-09 |
Dans | |
Langue | anglais |
Numéro du CNRC | NRCC 55517 1427 |
Numéro NPARC | 3538355 |
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Identificateur de l’enregistrement | 11434d9d-c5f9-410d-bc4b-ec9ed82bd8e5 |
Enregistrement créé | 2009-03-01 |
Enregistrement modifié | 2020-04-16 |
- Date de modification :