Structure of the glycan chain from the surface layer glycoprotein of Clostridium thermohydrosulfuricum L77-66: Biochim.Biophys Acta

Par Conseil national de recherches du Canada

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FormatTexte, Article
Sujetacid; bacterial; bacterial outer membrane proteins; band; Canada; carbohydrate; carbohydrate sequence; cell; cell wall; chain; chemical; chemistry; chromatography, gel; clostridium; deglycosylation; digestion; electrophoresis; filtration; freeze etching; glycan chain; glycopeptide; glycoprotein; homonuclear; isolation & purification; magnetic; magnetic resonance spectroscopy; mass fragmentography; membrane; membrane glycoproteins; membrane proteins; mesylates; methylation; models, molecular; molecular; molecular sequence data; nuclear; nuclear magnetic resonance; polysaccharide; protein; resonance; sodium; structure; subunit; Support, Non-U. S. Gov't; surface; ultrastructure
Résumé
Date de publication
Dans
Langueanglais
Numéro du CNRCALTMAN1992
Numéro NPARC9367195
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Identificateur de l’enregistrement515149bf-17c0-450b-833e-117d89b7d122
Enregistrement créé2009-07-10
Enregistrement modifié2020-04-24
Date de modification :