Quantitative proteomic investigation employing stable isotope labeling by peptide dimethylation on proteins of strawberry fruit at different ripening stages

Par Conseil national de recherches du Canada

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DOITrouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.jprot.2013.09.004
AuteurRechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : 1Identifiant ORCID : https://orcid.org/0000-0002-0665-7041; Rechercher : 1; Rechercher : ; Rechercher : ; Rechercher :
Affiliation
  1. Conseil national de recherches du Canada. Institut des biosciences marines du CNRC
FormatTexte, Article
Sujetaconitate hydratase; actin; acyltransferase; adenosine kinase; allergen; aquaporin; ascorbate peroxidase; aspartic proteinase; carbonate dehydratase; cystatin; erbium; heat shock protein 70; lipid transfer protein; methionine synthase; methyltransferase; nucleoside diphosphate kinase; oligomycin; oxidoreductase; oxygenase; pectinesterase; peptide; phosphoglucomutase; phosphoglycerate dehydrogenase; prohibitin; protein; pyruvate decarboxylase; stable isotope; transaldolase; uridine diphosphate; uridine diphosphate glucose; biosynthesis; energy metabolism; fruit ripening; isotope labeling; peptide dimethylation; protein analysis; protein degradation; protein expression; protein folding; protein methylation; protein synthesis; proteomics; strawberry; stress
Résumé
Date de publication
Maison d’éditionElsevier
Dans
Langueanglais
Publications évaluées par des pairsOui
Numéro NPARC21269930
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Identificateur de l’enregistrement82737e80-26cd-4723-b723-11fc2ba99b9e
Enregistrement créé2013-12-13
Enregistrement modifié2024-06-27
Date de modification :