Effects of moderately oxidized dietary lipid and the role of vitamin E on the development of skeletal abnormalities in juvenile Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus)

Par Conseil national de recherches du Canada

DOITrouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2006.09.024
AuteurRechercher : 1; Rechercher : 1
Affiliation
  1. Conseil national de recherches du Canada. Développement des cultures et des ressources aquatiques
FormatTexte, Article
SujetAtlantic halibut; bone abnormalities; vitamin E; oxidized lipid; development; scoliosis; lordosis; abnormalities; acetic acid; alkaline phosphatase; antioxidants; aquaculture development; bone; defense mechanisms; dietary supplements; diets; fatty acids; feed composition; feeding; experiments; fish oils; hatcheries; hematocrit; lipids; liver; malonaldehyde; marine fish; muscles; nutritional requirements; osteoblasts; osteogenesis; oxidative stress; survival; peroxide; Hippoglossus hippoglossus
Résumé
Date de publication
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  • Copyright © 2007 Elsevier B.V. All rights reserved.
Dans
Langueanglais
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Numéro du CNRCNRCC 42644
1254
Numéro NPARC3538136
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Identificateur de l’enregistrement6263cf6f-e547-4cb8-b80f-7e72072ff4c4
Enregistrement créé2009-03-01
Enregistrement modifié2020-05-10
Date de modification :