The effects of camelina oil and solvent extracted camelina meal on the growth, carcass composition and hindgut histology of Atlantic salmon (Salmo salar) parr in freshwater

Par Conseil national de recherches du Canada

DOITrouver le DOI : https://doi.org/10.1016/j.aquaculture.2015.08.019
AuteurRechercher : ; Rechercher : ; Rechercher : 1
Affiliation
  1. Conseil national de recherches du Canada. Développement des cultures et des ressources aquatiques
FormatTexte, Article
Sujetanatomy; cells and cell components; community composition; freshwater environment; growth rate; histology; performance assessment; protein; salmonid; vegetable oil; Camelina; Camelina sativa; Salmo salar
Résumé
Date de publication
Dans
Langueanglais
Publications évaluées par des pairsOui
Numéro NPARC21277433
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Identificateur de l’enregistrementa4d9065b-f496-4d2a-9240-e97cf53ac4d2
Enregistrement créé2016-03-09
Enregistrement modifié2020-04-22
Date de modification :