Auteur | Rechercher : Simpson, F. J.1 |
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Affiliation | - Conseil national de recherches du Canada. Laboratoire régional des prairies
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Format | Texte, Article |
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Édition | reprint |
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Résumé | Culture supernatants containing pentosanases from Bacillus licheniformis, B. polymyxa, B. pumilus, and B. subtilis were used to hydrolyze pentosans present in starch slurries prepared from wheat flour. The treatment increased the rate at which starch settled and reduced the amount of starch sludge or “squeegee” starch. Recovery of starch from 75-lb, lots of flour was increased by enzyme treatment from 76% to 87-93%, and the protein content of the starch reduced from 1.1 to 0.5%. |
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Date de publication | 1955 |
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Maison d’édition | National Research Council of Canada |
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Condition d’accès | - Copie papier conservée au CNRC. Version numérique disponible sur demande. Contactez NRC.NSL-BSN.CNRC@nrc-cnrc.gc.ca
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Note | Réimprimé de Canadian Journal of Technology, 33, pp. 33-40, 1955, l'éditeur était le Conseil national de recherches du Canada. Publié en tant que Document no. 173 sur les Utilisations des produits végétaux et comme N.R.C. no. 3442 |
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Langue | anglais |
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Publications évaluées par des pairs | Oui |
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Identificateur | NRCC 3442 |
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Identificateur de l’enregistrement | b20342f7-576f-4e01-9d87-160dbdc6ea7b |
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Enregistrement créé | 2024-02-26 |
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Enregistrement modifié | 2024-02-26 |
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